Penge at spare rådgivning

Alle har budget kategorier de gerne vil bruge færre penge på. Uanset din er, vi har fået du dækket med vores liste af 73 penge-besparelse tips til hver kvadrattomme af dit liv! Nogle gange, indtaster Audrey Dussutour sin lab i Toulouse at finde, at en af skabninger inden for det er undsluppet. De har tendens til at gøre det, når de er sultne. Man vil løfte låget af beholderen og bare kravle ud. Disse væsener ikke blæksprutter, som er kendt for deres flugt artisteri de er ikke rotter, mus, fluer, eller nogen af de andre standard forsøgsdyr. I virkeligheden, er de ikke dyr overhovedet.

Denne ene kommer lige fra LearnVest grundlægger og CEO Alexa von Tobel, der sværger ved at afsætte et minut hver dag til at tjekke hendes finansielle transaktioner. Denne 60-anden handling hjælper med at identificere problemer straks, holde styr på status for mål- og sat dine udgifter tonen for resten af dagen!

Et husholdningsbudget kan åbne døren til opsparing ved at hjælpe dig med at identificere din nøgle udgifter og få en bedre fornemmelse af, hvor dine penge vil. Men for nogle grund, næsten 60% af amerikanske voksne følger ikke et budget. Hvis du er seriøs om at spare penge, skal du oprette en køreplan for dine forskellige omkostninger, så du kan se, hvor der kan være nogle fedt at trimme. Ikke sikker på hvor du skal begynde? Du kan konsultere denne guide for måder at gå om processen.

Holde en cykel gulvet pumpe i din bil trunk og bruge den til at holde din bildæk oppustet. Det er meget mere handy end gas station maskine og det er billigere med tiden, plus du kan faktisk top ud i luften når bilen har været parkeret i timevis natten og før bilen har været drevet, hvilket er faktisk når du skulle gøre det.

Gratis tekster. Hvis du er en smule af en textaholic og du har en nyere mobile håndsæt, der er en fiks smuthul, som vil lade dig sende tekster fra din telefon til 0,5 Pedersen. Plus, sende ’em fra nettet og du kan gøre det gratis. Gratis tekster artiklen indeholder alle de oplysninger, du har brug for til at skråstreg din tekst omkostninger med mere end 95%.

I stedet for stashing op kontanter i en sparegris, kan du sætte dine penge i en tilbagevendende depositum eller investere i investeringsforening slurke i dine forældres navn. Dette vil hjælpe dig med at få godt udbytte. Tilbagevendende indlån og slurke køre dig at investere regelmæssigt i en disciplineret det kommer til finansiel planlægning, det er aldrig for tidligt for at starte den. Snarere jo før lægger du dine hænder på det jo mere jævn din økonomi får med tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *