Den nemmeste måde at gøre 1 millioner dollars i aktiemarkedet

Hilsen alle, har jeg oprettet denne hjemmeside til at guide vores kollega OFWs om, hvordan at investere i den filippinske aktiemarkedet. FREELANCE mæglere ophold væk fra disse mæglere Kontroller, hvis du vil vælge en mægler end du har brug at forske i markedet for de ægte firma, og hvis du gonna spille aktiemarkedet til at få rig eller bare være komfortabel end atleast spille det sikkert.

Ja det er. Og det bedste er, at du ikke behøver lange år i handelen eller en intelligenskvotient på mere end 9. I dag, kan moderne teknologi såsom Big Data og Analytics støtte finansielle institutioner såvel som enkeltpersoner gøre lyd investeringsbeslutninger, som giver konsekvente afkast, ved at give dem indblik i dataene.

“En del af grunden til der er så meget diskussion om indkomstulighed er der er en gruppe af mennesker, der deltog i aktiemarkedet over en periode, hvor det næsten tredoblet, og der er en anden gruppe af mennesker, der ikke gjorde det,” sagde Mark Grinblatt, en professor i finansiering på UCLA’S Anderson School of Management.

At fortsætte den nationale økonomi vs. din personlige økonomien”linje af tænker, jeg tror, vi alle skal huske lige hvor meget (eller lidt) den nationale økonomi faktisk påvirker os. Selvom arbejdsløsheden er høj, aktiekurser er lav, og de nationale følelser er negative, der virkelig ligegyldigt om vi har vores finanser i skak.

På trods af at miste halvdelen af din portefølje fra starten – en fejlrate, der ville gøre dig en af de værste investorer tænkelige; så bad du skal aldrig, aldrig være lade nær en formidlingsprovision konto igen som dit valg evner sætte dig i realm af statistiske aberration — du stadig set din $10.000 blossom 1.269 procent +.

En værd $5.000, afhente du aktier i fem af de bluest blue chips i USA; virksomheder, som alle vidste, at havde stærke balancer og resultatopgørelser, der længe havde været en del af indekset, der blev velkendte navne, og havde været i business for generationer, hvis ikke næsten et århundrede, og der betales udbytte vil vi vælge en tilfældig liste baseret på darlings af dagen: Mcdonald’s Corporation, Johnson & Johnson, Hershey, Coca-Cola og Clorox.

Og hele grunden til jeg skriver at skabe rigdom – en gratis bonus til dit abonnement på The Palm Beach brev eller Mega tendenser investere — er at hjælpe dig med at supplere din aktie- og obligationsmarkedet investeringer ved at sætte ind de strategier, som min rige venner og jeg plejede at blive velhavende.

Når man vurderer risiko og afkast, det vigtigste spørgsmål er: ‘Gøre mine forventninger til denne investeringsafkast korrekt kompensere mig for risikoen for tab?’ For mange af de bedste investorer er den største bekymring ikke potentiale retur men sandsynlighed og størrelse af et tab.

Chris Guillebeau, forfatter til $100 start: genopfinde den måde du gør en levende, gør hvad du elsker, og Opret en ny fremtid, aktier i hans bog, hvad han lærte fra interviewe over 1500 virksomhedsejere, der startede deres virksomheder med en mindre mængde af kapital.

Når du har maxed ud din 401(k) match, det betaler sig at være smart om, hvilke investeringer gå, hvor, som forskellige investeringer får beskattet forskelligt. Ikke alt for længe naturligvis — tanken om bestande i det lange løb “eller begrebet på lang sigt” som kapret af mange finansielle kloge hoveder kan være lige så farlig som kortsigtede og føre til en falsk følelse af sikkerhed i eje risikobetonede aktiver.

Med aktiemarkedet priserne opad bundet, syntes alt vidunderlige. Barbara A. Friedberg er en tidligere Porteføljemanager og Universitet investeringer instruktør. En masse mennesker bliver skræmt ud af lagrene. På samme måde, at finde et selskab værd at investere er svært, men indsatsen er værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *