5 tips om at spare penge

Annoncør afsløring: Kreditkort tilbud, der vises på dette websted er fra kreditkortselskaber som modtager kompensation. Denne kompensation kan påvirke hvordan og hvor produkter vises på dette websted, herunder, for eksempel, den rækkefølge, de vises på kategorisider. omfatter ikke alle kreditkortselskaber eller alle tilgængelige kreditkort tilbud, selv om bedste bestræbelser på at medtage en omfattende liste over tilbud uanset kompensation. Annoncør partnere omfatter American Express, USA Bank, og Barclaycard, blandt andre. De er normalt ikke bedre (og ofte værre) end beskyttelsen, vi har allerede under Consumer garantier Act. I vores hus værdsætter vi lommepenge på jødiske uddannelse (privatskole undervisning!) og har pænt tøj, mad og legetøj til Shabbat og de jødiske helligdage. Det er de områder, hvor vi lærer vores børn, at det er vigtigt at bruge.

Jeg tror mere betydning for at undersøge din fritid på undersøgelse noget nyt, som gør dig glad eller / og få mere udbetalt fuld beskæftigelse. Køle og spare penge på aircondition også. Her er de ti bedste måder at reducere omkostningerne og forbedre dit AC system. Lær at spare energi og reducere køling omkostninger.

Dit arbejde budget er ikke mejslet i sten. Det hjælper til at revidere den hver par måneder og foretage justeringer efter behov, som dine udgifter eller indtægter ændringer. Uden tvivl, er de to største spillet vekselerere når det kommer til at spare penge — ikke klipning kuponer eller køre på tværs af byen til at finde en billigere gas station eller hvad.

Self-Help Guide for at komme ud af gæld (PDF): denne vejledning fra Clemson University er for folk, der har brug for hjælp til at komme ud af gælden. Du kan tage ud en vis mængde penge baseret på dit budget, og det er alt du får at tilbringe. All-kontante kost kan være yderst effektiv og hjulpet endda en fyr betale over $100.000 i gæld.

Underholdning Kuponer – jeg handle med folk i mit område og triple kraften i mit køb. Jeg køber 2 bøger, når de går på salg og nu har 6 af hver kupon, jeg elsker! Gym medlemskaber er dyrt, og du skal være ærlig omkring sit værd. Hvis du ikke får nogen værdi ud af det, tage en tur udenfor; undersøge dit nabolag eller en lokal park.

Købe gavekort til mindre end deres pålydende værdi, som du kan gøre på online markedspladser indkvartering, og kan spare dig penge hver gang du bruger dem på en Target køb. Prøv at afsætte en vis mængde af penge hver måned eller hver paycheque for din opsparing. Folk har gjort det i årevis, men det kræver disciplin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *