25 Økonomi Tips til hjælp du får dine penge lige

MIT mål: Jeg vil give nogle hurtige penge at gøre og tidsbesparende ideer, og giver dig værktøjer til at gøre dette. Kan være du lærte af dine forældre om dette når du har i din barndom. Just in case du ikke har styr på det, er det ikke for sent. Næsten alle fundet succes i livet gennem forsinke tilfredsstillelse. Hvis du kan gøre det, vil det være nemt for dig at have dine finanser nærende.

Købe i løs vægt: når nogle elementer blive på salg eller er i sæson, købe en stor mængde og lære at holde det enten ved frysning, bevare eller gæring. Nogle elementer er også meget billigere når købte i stor mængde. Olivenolie, for eksempel, er meget billigere, da købte i disse store gallon end i de mindre glasflasker.

For det tredje foretages en korrekt, omfattende og doable plan. Dette giver for bestemte handlinger og ændringer skal man gennemgå for at sikre, at målene vil blive realiseret. Denne del efterlyser en seriøs forpligtelse, fordi på dette punkt kunne man indse, at han eller hun har til at skære udgifterne for at spare flere penge og arbejde hårdere for at øge ens løn. Dette vedrører ændringer i livsstil og udgifter vaner.

Praksis anti-budgettet er det kun to trin: først skal finde ud af hvad udsnit af din lønseddel du ønsker at ‘redde’ — som jeg mener, kan bruge til noget, der vil forbedre din økonomiske liv, såsom at foretage ekstra afdrag, investere i en 401k eller bogstaveligt spare i kontanter “siger hun.

Hvis du gemmer penge fordi du ønsker at købe noget, du det bedste råd jeg kan give dig er at fokusere mere på hvordan du kan øge din indkomst. Blot fokusere på hvordan du kan tjene flere penge vil hjælpe dramatisk mere end med fokus på at nedbringe dine udgifter.

Forstå dig selv. Ikke to mennesker har den samme nøjagtige situation. Du er nødt til at finde ud af hvad der virker for dig. Men forsinket tilfredsstillelse er næsten altid smertefuldt. Have det sjovt når du er ung, men udvikle gode finansielle vaner og din fremtidige selv vil takke dig.

Shopping links leveres af eBay handel netværk og Amazon, hvilket gør det nemt at finde det rigtige produkt fra en række online forhandlere. Hvis du klikker på et link vil tage dig til forhandlerens hjemmeside til at shoppe for dette produkt. Bemærk venligst, at Consumer Reports indsamler gebyrer fra både eBay handel netværk og Amazon for at henvise brugere. Vi bruger 100% af disse gebyrer til at finansiere vores test programmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *